Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

                                                            

 


Lyngby Vase H15,5cm Rød Porselen

kr 649,00
Varenummer: 200733

Lagerstatus: Varen er på lager

Vi presenterer den ikoniske vasen fra Lyngby Porcelæn i en ny og dristig farge. Vasen, som for de fleste etter hvert har blitt en ekte designklassiker, finnes nå i denne unike fargevarianten – en både kul og klassisk rød. Det vil gi hjemmet ditt rikelig med fargerik kant og samtidig fortsatt representere Lyngby Porcelæns arkivdesign, klassiske former og raffinerte estetikk. Vasen måler 15,5 cm i høyden og passer perfekt til sesongens blomster, men er også vakker helt alene.

Vasen har selvfølgelig det ikoniske stempelet i bunnen, som sikrer at du har det genuine vasedesignet. Det svært slanke og svært detaljerte designet er helt unikt og er skapt i en svært komplisert prosess som bare noen få porselensprodusenter mestrer. Vasen her er den eneste som lykkes med de linjene til perfeksjon, og har gjort Lyngby Porcelæn verdenskjent for å kunne håndtere både designprosessen og produksjonen.

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn